Optiek Verhoeven

Beter zicht in de herfst en winter

Terug naar overzicht/Blog

Beter zicht in de herfst en winter

Het is al weer herfst! Je herkent het vast. In de auto onderweg naar je werk met de nog opkomende zon. Of op weg naar huis en door het korten van de dag is het al schemerig aan het worden. Een beetje ongemakkelijk zit je achter het stuur en onzeker draai je de rotonde op. “Zie ik nu een fietser? Kan ik die draai zo maken?” Eigenlijk is het best wel stressen zo’n autoreis, terwijl het op het werk al druk genoeg was. Is daar niet wat aan te doen? Zeker wel! Al eens gehoord van de nieuwe categorie aan glazen: Veilig rijden?

Veilig rijden
Tijdens het autorijden zijn onze pupillen druk bezig met het schakelen tussen veel licht, weinig licht, het donker en de tegemoetkomende felle lampen. De glazen van het Veilig rijden glas zijn specifiek ontworpen voor mensen om zich weer veilig en comfortabel te laten voelen in het verkeer.
Een bril met Veilig rijden glazen is geschikt voor dagelijks gebruik. De techniek in de glazen geeft beter zicht bij weinig licht, minder verblinding door tegemoetkomend verkeer of straatverlichting en nauwkeurig zicht op zowel het wegdek als dashboard en achteruitkijk- of zijspiegels.

Benieuwd naar de voordelen?
Zit je veel op de weg, ben je onderweg naar klanten of werkzaam in de transportwereld? Eigenlijk zou je de voordelen van deze glazen gewoon eens moeten ervaren. Onze opticiens laten het je graag zien! De glazen kunnen in elk gewenst montuur en zijn verkrijgbaar in enkelvoudig en multifocaal. Dus waar wacht je nog op?