Optiek Verhoeven

Computerbril, niet alleen voor nerds!

Terug naar overzicht/Blog

Computerbril, niet alleen voor nerds!

Onze moderne samenleving zorgt ervoor dat mensen soms urenlang hun werk doen achter een beeldscherm. Ben jij er ook zo één? Doordat je steeds een andere houding aanneemt of je ogen scherp moet stellen om helder beeld te blijven houden, bestaat de kans dat je last krijgt van een stijve nek, pijn in de rug of vermoeide ogen. Op tijd een stukje wandelen en wat bewegen of de focus van je ogen verleggen, is altijd een goed idee. En een computerbril, heb je daar al eens aan gedacht?

Moeiteloos switchen met computerbril
Een computerbril biedt verlichting en zorgt ervoor dat je na een dag hard werken achter het scherm ook nog zin hebt om onvermoeid ’s avonds te sporten, naar een feestje te gaan of nog wat te lezen. Je ogen hebben de gehele dag het gemak gehad van een computerbril en dat kostte ze gelukkig wat minder kruim.

Maar hoe werkt zo’n computerbril dan?
Het glas van een computerbril is verdeeld in 2 of 3 zones en geschikt voor een blik op scherm, papieren of vergaderbord. Moeiteloos switchen, de gehele dag door. Met de kleinste beweging heb je perfect zicht en zo verminder je ook nog eens de kans op rug- en nekklachten. De extra Blue control filter optie zorgt ervoor dat blauw licht van computer of laptop gefilterd wordt. Zo worden je ogen minder snel moe!

Iets voor jou?
Onze opticiens weten dat het aanmeten van een computerbril heel nauw komt. Zij zullen dan ook niet alleen de sterkte van je ogen meten, maar ook je werk- of hobbyplek uitvoerig bespreken. Een aangemeten computerbril is bij ons al verkrijgbaar vanaf €199,-.Steeds meer bedrijven en organisaties zien de voordelen van een computerbril voor hun werknemers. Vraag dus zeker even na of je werkgever mogelijk de aanschaf (gedeeltelijk) vergoedt.