Optiek Verhoeven

Daglenzen, de voordelen


Daglenzen, de voordelen

Daglenzen, waarom zou je voor deze vorm van lenzen kiezen? Een aantal voordelen op een rij.

Je hebt elke dag  schone nieuwe lenzen in.
Elke ochtend open je een nieuwe verpakking met schone daglenzen, Doordat je de lenzen ’s avonds weggooit, heb je de volgende ochtend geen last van alle stof, pollen en bacterien die zich mogelijk in de lens hebben verzameld.

Geen lenzenvloeistof nodig
De lenzen zitten in een blister met vloeistof. Deze verpakking gooi je weg, nadat je je daglenzen hebt ingezet. Ook ’s avonds heb je geen vloeistof nodig om de daglenzen te reinigen of op te bergen. Lenzenvloeistof op of over de datum, hier heb je met daglenzen geen last meer van!

Handig in combinatie met een bril
Draag je ook nog graag een bril, maar komt het soms gewoon even beter uit om lenzen te dragen? Dan zijn daglenzen helemaal ideaal. Als je gaat sporten doe je je daglenzen in en wanneer je bijvoorbeeld een dag gaat werken zet je je bril op.

Lens kwijt? Je hebt zo een nieuwe
Soms kan het gebeuren dat een lens uit je oog floept. Als je hem dan echt kwijt bent en niet toevallig nog ergens op de grond ziet liggen,  is dat enorm vervelend. Met daglenzen heb je zo weer een nieuwe lens. Zeker wanneer je altijd een reserve exemplaar bij je hebt.

Daglenzen wennen heel snel
Je bent zo gewend aan je daglenzen. Dus het is helemaal zo gek nog niet om eens bij ons langs te komen en te kijken of daglenzen ook iets voor jou zijn.