Optiek Verhoeven
Een oogmeting: waarom?

Een oogmeting: waarom?

Een oogmeting: Waarom?

Wazig zien. Het kan ineens voorkomen of langzaamaan. Vervelend is het zeker. Je wilt dat het opgelost wordt... Goed kunnen zien is één van de belangrijkste zintuigen. Met een oogmeting zet je de eerste stap.

Te korte armen?
Je kan op verschillende manieren opmerken dat je ogen problemen hebben met scherpstellen. Om maar even met de deur in huis te vallen: Ben je 40+? Kun je de krant alleen lezen met een felle lamp boven de tafel? Zijn je armen te kort om je boek ver genoeg van je af te houden om nog iets te kunnen lezen? Een oplossing is nabij! Een leesbril is helemaal zo gek nog niet. Of een multifocaal glas in je bril. Wist je dat lenzen ook multifocaal kunnen? Dan ziet niemand dat je een leesgedeelte hebt. Weet je ook wat de eerste stap is? Een oogmeting!
Tv kapot
Merk je dat het whiteboard in de conference room maar wordt volgekrabbeld?  Is de ondertiteling op tv steeds waziger? Dat ligt misschien wel aan je ogen... Misschien zijn deze ongemakken wel heel erg gemakkelijk op te lossen met maar één kleine, maar wel belangrijke aanpassing. Een bril of lenzen natuurlijk. Weet je hoe dat het snelst geregeld is? Met een laten uitvoeren van een deskundige oogmeting.
Stressvol rijden
File, drukte op de weg, schemering…  Rijden in de auto is soms behoorlijk stressvol. Dat wordt nog erger als je minder goed ziet. Straatnaamborden pas heel laat kunnen lezen, is vervelend en niet handig. Afstanden niet goed in kunnen schatten, kan zelfs gevaarlijk worden. Maar ook de laaghangende zon of de felle lampen van tegenliggers in het donker, kunnen je zicht ernstig belemmeren. Een bril om je blik weer helder te krijgen, is geen verkeerd idee. Wist je dat er ook veilig rijden glazen bestaan, speciaal voor op de weg? Hinderlijke schittering wordt weggenomen en je beeld op de weg is rustig en helder. Tijdens onze oogmeting onderzoeken wij het gewenst gebruik en stemmen de glazen daar op af.

Afspraak voor oogmeting
Moraal van het verhaal: laat eens een gratis en deskundige oogmeting uitvoeren. Een goede en grondige oogmeting, met aandacht voor alle belangrijke punten en met aandacht voor jou. Zodat je na afloop een duidelijk en betrouwbaar voorschrift hebt voor je bril of lenzen. Met aandacht voor iedereen. De beste plek om een oogmeting te doen. Maak een afspraak en je bent er van verzekerd dat er tijd voor je wordt genomen!