Optiek Verhoeven

En na een oogmeting?

Terug naar overzicht/Blog

En na een oogmeting?

Dan kun je zelf aan de slag! Dan maak je namelijk een paar belangrijke keuzes voor het vervolg. Wil je een bril? Lenzen? Even wachten kan natuurlijk ook. Als je sterkte nog best wel mee valt, hoef je niet altijd perse een bril. Of maar bij bepaalde gelegenheden. Geen probleem! Jij beslist! En wij helpen je daar graag bij.

De uitkomst van een oogmeting: een brilvoorschrift
De oogmeting resulteert in een  brilvoorschrift of brilrecept. Daarin vind je precies alle gegevens van jouw ogen: sterkte, cilinder, leessterkte, afstand van je pupillen. Een waardevol document dus, waarmee je verder kan. Verder in je keuze voor de oplossing voor jouw zichtprobleem. Onze opticiens denken ook meteen mee in jouw wensen. Wil je een bril? Of wil je lenzen? We bespreken graag alle mogelijkheden met je.

Bril na een oogmeting
Kies je voor een bril? Prima keuze! En we hebben genoeg monturen in ons assortiment om op zoek te gaan naar het model dat jou het beste past. Ga je gang en loop eens rond, pas alle brillen die je aanstaan. En probeer ook gewoon eens een bril die je in eerste instantie niet zou kiezen! Misschien is het een makkelijke keuze voor je, misschien duurt het wat langer. Wat zeker is, is dat je er, na de keuze van de bril, nog net niet helemaal bent. Het glas in je montuur is namelijk minstens zo belangrijk.

Glas na een oogmeting
Een oogmeting gedaan, montuur gekozen. Nu nog het glas! Er is meer mogelijk dan je denkt. We helpen je er graag bij en komen op dit punt ook weer even terug op de redenen waarom je een bril wilt. Zit je voor je werk veel op de weg? Het veilig rijden glas is een goed idee voor je. Werk je veel achter de computer of op kantoor? Een computerbril of kantoorbril met speciaal glas voor deze situaties, kan de beste oplossing voor je zijn. Ook bij een leesbril of gewone vertebril zijn een legio aan mogelijkheden. Wat dacht je van multifocaal bijvoorbeeld? Misschien is een zonnebril op sterkte wel jouw perfecte zichtoplossing!

Lenzen na een oogmeting
Dat kan natuurlijk ook: Kiezen voor lenzen na een oogmeting! Want misschien wist je al lang dat je voor lenzen kwam! Weet je ook alle mogelijkheden die wij je kunnen bieden op het gebied van lenzen? Wat is nou precies het verschil tussen harde lenzen en zachte lenzen en waarom passen deze lenzen dan het beste bij jou?  Er zijn zoveel soorten, leg die maar eens uit! Daglenzen, fijn voor af en toe of tijdens sport en vakantie. Maandlenzen, elke maand een frisse lens en minder kans op infecties. Nachtlenzen: wil je je ogen niet laten laseren, maar heb je eigenlijk ook geen zin in een bril of lenzen overdag? Nachtlenzen zijn de oplossing! Wees niet bang, we leggen alle mogelijkheden van lenzen aan je voor en leggen je graag alles uit!

Na een oogmeting
Kortom, na een oogmeting ben je er nog niet helemaal. Gelukkig ben je bij Optiek Verhoeven wel op de juiste plek! En kun je ervan verzekerd zijn dat we alles doen en weten om de beste zichtoplossing te vinden die bij jou past. Niet voor niets zeggen wij: Vakmanschap komt met jaren! Ook na je oogmeting zorgen wij voor jouw ogen!