Optiek Verhoeven

Kijk op goede glazen

Terug naar overzicht/Blog

Kijk op goede glazen

De Consumentengids besteedt in haar februarinummer uitgebreid de aandacht aan brillenglazen. Hun constatering is niet heel verrassend. Er is brillenglas en brillenglas. De meerprijs zit hem voor een groot deel in de aandacht en tijd die een opticien aan zijn klanten besteedt en aan de kwaliteit van de leverancier van het brillenglas. Het advies is om niet zomaar alle aanbiedingen af te lopen, maar om u goed te laten adviseren door deskundige specialisten.

Deskundigheid
Laten wij nu volop deskundige specialisten bij ons in huis hebben! Onze vakmensen nemen de tijd voor u. De tijd om een precieze meting te doen, de tijd om u deskundig advies te geven over glas en montuur en de tijd de bril aan te meten en te monteren in onze winkels. Zo zorgen wij dat u met de bril uiteindelijk het beste en meest comfortabele zicht heeft. Natuurlijk nemen wij ook de tijd na de verkoop. U kunt bij ons altijd terecht met vragen, opmerkingen en voor het reinigen of verstellen van uw bril.

Kwaliteit
Wij hebben alleen glas van kwaliteitsleveranciers als Hoya en Zeiss. Naast kennis en kunde, komt u bij ons dus ook voor kwaliteit. Met informatie over coatings, diktes en gradaties praten wij u graag bij. Zo weet u zeker dat u de kwaliteit ontvangt waar u recht op heeft en dat u ook precies de glazen heeft die voor u van toepassing zijn en u het meeste comfort bieden.

Lees meer over de bevindingen van de Consumentenbond.