Over Optiek Verhoeven

De heer Frans Verhoeven startte in 1935 een drogisterij naast de bakkerij van zijn ouders. Het begin van een mooie geschiedenis en de start van uiteindelijk Optiek Verhoeven. Al vrij snel had de heer Verhoeven namelijk een andere kijk op de drogisterij en zo begon hij een optiekafdeling.  Na de oorlog werd op korte afstand van de drogisterij een nieuw pand gebouwd aan de Kapelstraat-Zuid. In 1988 werd de drogisterij verkocht en vanaf dat moment had de heer Verhoeven alleen nog maar oog voor de optiek.
De juiste stap

Zeker geen verkeerde stap, want ruim 85 jaar later zijn wij nog steeds groeiende! Zoon Tijn heeft de liefde voor de optiekwereld overgenomen en heeft de zaak gemaakt tot wat deze nu is. Een gerenommeerd optiekbedrijf van winkels onder de naam Verhoeven en winkels onder andere namen. Sinds 2008 zijn wij ook gestart met Verhoeven Hoorcomfort. Hier kunt u terecht voor controle van uw oren en een passende hooroplossing.

Onze service, uw comfort

Tijn zet zich elke dag vol passie in voor zijn bedrijf. Samen met het gehele team van Verhoeven Optiek is het ons doel om u de beste oogzorg te bieden. Onze service, uw comfort. Alle opticiens, contactlensspecialisten en optometristen zijn volledig gediplomeerd. Hierdoor bent u gegarandeerd van een vakkundig zichtadvies. Bij Optiek Verhoeven staat de gezondheid van uw ogen al jaren voorop!