Porsche Design

Ferdinand Alexander Porsch zag zichzelf nooit als een echte designer. Zijn gedachtegang was: Als je de functie van een object analyseert, kom je er vanzelf uit wat zijn vorm moet zijn. De brillen vanuit de Porsch Design makelij zijn aan deze filosofie trouw gebleven. Er is geen plek voor decoratieve, drukke kunst, maar de brillen van Porsch Design zijn puristisch en functioneel. Dat wil niet zeggen dat deze niet helemaal bij het merk Porsch passen. De kenmerkende design luxe van Porsche ontbreekt natuurlijk niet in de monturen.
Porsche Design hanteert 4 zaken waaraan haar monturen moeten voldoen. De functie van de bril moet duidelijk zijn. De vorm van het montuur is gebaseerd op de functie daarvan. De productie geschiedt alleen met innovatief en perfect vakmanschap. En de materialen zijn speciaal gekozen om de functie van de bril te ondersteunen. Porsch Design brillen worden voornamelijk vervaardigd van hoogwaardig titanium. Dit materiaal staat symbool voor uitstekende stabiliteit, lichtheid en prestatie.

Met een Porsch Bril heeft u een pure, gegarandeerd functionele bril. Maar Porsche Design zou Porsche Design niet zijn, zonder ook de luxe en het design van het merk in uw montuur te laten uitstralen.