Tulip Dutch Eyewear

Wij stellen u graag voor aan Tulip Dutch Eyewear, een authentiek Nederlands brillenmerk. Tulip Dutch Eyewear  staat voor service, kwaliteit en een modern design. De monturen worden ontwikkeld in samenwerking met zelfstandige kwaliteitsopticiens. Tulip Dutch Eyewear vindt het belangrijk dat u trots bent op uw nieuwe bril, en dat deze volledig voldoet aan uw specifieke wensen.
Tulip Dutch Eyewear doet onder meer inspiratie op in Frankrijk, Italië en zelfs in Hong Kong. Het merk is geen trendvolger, maar een trendsetter. Tulip Dutch Eyewear gaat net een stukje verder, tot buiten de landsgrenzen. Maar zal altijd terugkeren naar hun roots. Nederlandse namen, Nederlandse steden, Nederlandse provincies. U gaat ze allemaal tegenkomen in de uitgebreide collectie van monturen en zonnebrillen. Tulip Dutch Eyewear wil dat u de bril draagt waarmee u gezien wilt worden.

Tulip Dutch Eyewear is exclusief verkrijgbaar bij Nederlandse vakopticiens. Het brillenmerk wil er namelijk zeker van zijn dat u hun bril draagt op basis van een gedegen en professionele oogmeting. Dat er samen met u gekeken is naar het perfecte montuur en dat uw montuur de glazen heeft, die geschikt zijn voor uw sterkte en wensen. En daardoor bent u ook verzekerd van de juiste expertise en nazorg die u verdient.