Optiek Verhoeven

Waarom een oogmeting bij Optiek Verhoeven?

Terug naar overzicht/Blog

De 5 redenen

Tijd: die nemen we en helemaal voor jou
Misschien wel de belangrijkste reden waarom Optiek Verhoeven de beste plek is om een oogmeting te doen, wij nemen de tijd voor je. Omdat wij op afspraak werken, ben je ervan verzekerd dat wij ook echt alle aandacht voor jou en je ogen hebben. Onze oogmeting wordt niet afgeraffeld, maar onze specialisten zijn er voor je. Met een betrouwbare meting, een goed gesprek over je wensen en een nog beter advies en resultaat.

Personeel: juist opgeleid en deskundig
Een deskundige oogmeting wordt bij ons alleen uitgevoerd door gediplomeerde opticiens. Bij hen ben je met je ogen dus in goede handen. Zij controleren ook altijd de gezondheid van je ogen. Mocht daar iets bij opgemerkt worden, dan kun je terecht bij onze optometristen. Ook die hebben wij gewoon in huis.  Een optometrist is deskundig op het gebied van complexe oogafwijkingen en kan oogaandoeningen diagnosticeren. Zo nodig zullen wij je altijd doorsturen naar je huisarts.

Apparatuur: geavanceerd en up to date
Je ogen verdienen de allerbeste zorg en daarom investeren wij in de beste oogmeetapparatuur en de nieuwste oogmeettechnieken. Ook het op maat maken van de brillenglazen gebeurt in onze eigen werkplaatsen. En alleen met de beste apparatuur. Zo meten wij je glazen op en plaatsen ze in je montuur, beide met de grootste nauwkeurigheid.

Advies: Eerlijk en zonder nonsens
Wij zullen je altijd adviseren van wat wij denken dat je nodig hebt. Geen oneerlijke dure producten, omdat wij daar beter van worden. Wij willen dat jíj alles haalt uit de zichtoplossing, want jij gaat met de bril verder, niet wij. Wij combineren je wensen, met je situatie en de resultaten van de oogmeting en geven je daarover een eerlijk advies waar je ook echt mee verder kunt.

Producten: welke je ook kiest, je kiest kwaliteit
Bij ons kun je ervan op aan dat je kwaliteit aanschaft. Of je nu kiest voor een bril, lenzen of zonnebril. Onze collectie is gebaseerd op kwaliteitsmateriaal en wij kunnen je dan ook verzekeren dat het product dat je koopt goed is. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan zien we je graag bij ons terug en zullen wij ons best doen het naar tevredenheid op te lossen. Onze service is bijna oneindig!

Overtuigd? Daar zijn wij heel blij mee. We heten je van harte welkom voor een betrouwbare oogmeting bij één van onze winkels.