Werken bij de Verhoeven Groep

De Verhoeven Groep vindt zijn oorsprong meer dan 80 jaar geleden bij de familie Verhoeven aan de Kapelstraat-Zuid in Veldhoven. “Vakmanschap groeit met jaren” is nog altijd onze slogan. Niet alleen onze kennis en ervaring blijven groeien, ook de organisatie zelf. De Verhoeven Groep is een dynamische organisatie, ons doel is echter al die jaren onveranderd: Wij willen onze cliënten voorzien van de beste zorg voor Zien en Horen. Samen werken wij hard om ervoor te zorgen dat iedereen bij ons terecht kan, geholpen wordt en met het best mogelijke zicht of gehoor weer de deur uitloopt.
Je collega’s als familie
Als familiebedrijf is het makkelijk om te zeggen dat je collega’s net familie zijn. En we zijn inmiddels enorm gegroeid, maar toch is het nog steeds echt zo! De basis van ons familiegevoel is vertrouwen. Wij vertrouwen op onze medewerkers, dat we allemaal dezelfde visie uitdragen en willen uitstralen. En jij kunt erop vertrouwen dat je volop kansen krijgt om voortdurend bij ons in ontwikkeling te zijn.

Enthousiast?
Heb jij zin om je talent en passie in te zetten binnen de Verhoeven groep? Wij staan altijd open voor sollicitaties van gediplomeerde audiciens, opticiens, contactlensspecialisten en optometristen. Ook bieden wij mogelijkheden om je stage bij ons te lopen. Richt je motivatie en cv aan Donald Wolf, donald@optiekverhoeven.nl.